Sitemap

Om os

Know-how og erfaring

Ceropa A/S har mange års erfaring indenfor blandt andet konstruktion og legeringsvalg. Vores speciale er komplekse emner i tryktæt gods, store emner med lille godstykkelse eller emner, der kræver en æstetisk smuk overflade.

Vi samarbejder med udvalgte værktøjsmagere, som specialfremstiller trykformene efter en kreativ udviklingsproces i tæt samarbejde med os og kunden. Med optimal form og design kan vi spare omkostninger for kunden og levere emner på op til 10 kg med stor detaljeringsgrad og i mellemstore og store serier.

Kvaliteten dokumenteres ved hjælp af højteknologi, samt vore ansvarsbevidste medarbejdere. Gentagelsesnøjagtigheden fra emne til emne ligger indenfor få hundrededele millimeter, da der er tale om formbundne mål.

Vores styrke er rådgivning og præcision. 


Strategisk samarbejdspartner

Visionen for Ceropa A/S er at fundere forretningen på strategiske samarbejdsaftaler med seriøse kunder i ind- og udland. Vi prioriterer længerevarende aftaler og brede porteføljer, da et grundigt kendskab til en kundes produktserier og krav til emnerne gør kommunikationen lettere og øger kvaliteten.

Vi søger en åben og tæt dialog med vores kunder, så vi i fællesskab løbende kan skabe vækst og udvikling.

Vi vil kendes på dynamik, kreativitet og innovation. Vi har specialiseret os i at løse komplekse opgaver indenfor trykstøbning, og vi investerer løbende i uddannelse og teknologisk udvikling.

For os er: kvalitet et nøgleord, service en selvfølge, og ordholdenhed en grundværdi.


 

KontaktSend
Ceropa A/S - Græsholmevej 50 - DK-5700 Svendborg - +45 6221 1111 - mail@ceropa.comwebbureau Prikmig.nu